Erdal – NHH 1-2

–Kristian Ytreland—

Espen Borvik – Espen Klette – Jørgen Aune – Fredrik Ryggetangen

– Magnus Idland – Jarle Stakland  – Andreas Møll –

– Tore Lilletveit – Harald Haltvik – Stian Colberg

Benken: Markus Nilsen, Daniel Miklos , Matz Ruud.

En regntung aften i Erdal klarte ikke å stoppe de ædle blaa som tok nok en oppskriftsmessig seier, og fortsetter å leke seg gjennom 5.divisjon.

Kampen åpnet med at vi satte inn et godt og høyt press. Det første kvarteret hadde Erdal kun et par touch på ballen før vi tok over, men vi klarte ikke å konvertere det spillemessige overtaket i tellende resultat. Omgangens største sjanse stod Erdal for, da vår forsvarsfirer ventet på en offside avblåsning og glemte det dype løpet til Erdals indreløper. Denne situasjonen tok imidlertid Ytreland seg mesterlig  av, og omgangen endte målløs.

Etter å ha spilt ca ti min av andre omgang tar midtbane-elegant Idland ansvar og banker ballen i krysset fra 20m. Vi er inne i en god periode og selv om skuddet vel ikke kan sammenlignes, er resultatet det samme når Colberg får sjansen fra samme hold et par minutter senere; 2-0 til de ædle blaa.

Til tross for at vi egentlig har god kontroll, lager vi spenning på slutten ved å score ett i feil ende. Coach Aune er den ansvarlige selv om han vel ikke kan lastes i særlig grad. Vi rir stormen av og tar en viktig trepoenger på en vanskelig bortebane.

Stjerner:

*** Andreas Møll. Møll debuterer fra start med bravur, og det er ingen tvil om at nyervervelsen er en meget nyttig tilvekst til NHHfk-familien. God duellstyrke, mange smarte løp og gode pasningsvalg gjør han fortjent til dagens BB. Miklos på sin side imponerte på Feliz og kniper nesten dagens trestjerner.  Med dyp-lommede spanderbukser og en elendig hitte-hånd, feiret HR-sjefen 9 poeng bedre enn noen annen. Kudos også til Borvik og Ryggetangen for strålende feiring. (Kampreferenten noterer bidragene bak øret til en senere stjerneutdeling.)

** Magnus Idland. Takk og lov for at midtbane-maestroen er tilbake. Gjør en kjempematch hvor han briljerer med sin slepne teknikk og presise fot, og han scorer i tillegg en nydelig goal.

* Coach Aune. Til tross for at han er någet involvert i vår baklengs, spiller han en meget god match, hvor han er kompromissløs og rutinert i samtlige dueller. Sammen med stopperpartner Klette er han toneangivende i å fullstendig nøytralisere Erdals offensive krumspring. I tillegg til stopperduoen ønsker jeg å dele ut ekstra credz til en alltid like høyrøstet Ytreland helt bakerst, til pliktoppfyllende backspill fra Borvik/Ryggetangen  og til et meget solid innhopp av Matzz Ruud. Deres defensive innsats legger nok en gang fundamentet for en viktig NHHfk tre-poenger.

Mål:

1-0 Idland (Aune) Her gjør Erdal-dødaren det meste selv ved å banke ballen i krysset fra langt hold, mente undertegnede initielt. Har senere kommet innspill om at assisten var både ferdigscoret og tatt rett ut av 4-3-3 læreboka, hvor det hele starter med hurtig balltrilling i bakre firer etterfulgt av en ekstremt presis pasning til rettvendt indreløper.

2-0 Colberg (Møll) For de som ikke helt fikk med seg Idlands drømmetreff, serveres det en ønskereprise kun noen minutter senere.

2-1 Brystkassen til coachen.

 

Kampref: Lorentz Hargreaves

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: