Dale – NHH 2-1

Runar Wiksnes

Joakim Pedersen – Jørgen Aune – Espen Klette – Fredrik Ryggetangen

Andreas Møll – Arild Vågsnes – Andreas Øverland

Tore Lilletveit – Harald Haltvik – Burhan Cinar

Benk: GM Bøe, Kai Skiftestad, Stian Colberg

Vår seiersrekke på 9 strake tok slutt i dagens toppkamp på Geitabakken i Dale. Foran et entusiastisk hjemmepublikum trakk Dale det lengste strået da de scoret vinnermålet et par minutter før full tid. Ut i fra spill og sjanser hadde vi nok fortjent minst ett poeng, men vårt ambisiøse forsøk på å sikre seieren i sluttminuttene kostet oss ett poeng akkurat idag.

Første omgang utartet seg ca slik:

5min: Ryggetangen slår en strålende gjennombruddspasning til Tore som kommer alene med keeper, dog hardt presset. Avslutningen sniker seg like utenfor

6min: En corner ender tilbake hos Ryggetangen som slår en presis cross mot bakre stolpe. Der har Klette løpt seg fri, men headingen går stang ut.

13min:  Nok en gjennombruddspasning fra venstrebacken vår til høyrekant Tore. Dale får avverget i siste liten

15-17min: Dale kommer forbi på kanten ved et par anledninger, men forsvaret og keeper Wiksnes rydder unna.

23min: Arild slår en flott ball til Møll, som med en god førstetouch passerer sin oppasser. Møll driller av enda en mann på vei inn i 16, men dessverre er ingen på det påfølgende innlegget.

32min: Nok en sjanse imot , Kuksnes redder.

40min:  Hjemmelaget tar ledelsen. Med litt flyt befinner en Dale-spiller seg plutselig alene mot Runar fra litt skrått hold. Runar redder mesterlig, men returen havner hos en Dale-spiller og 1-0 er et faktum.

Jeg glemte å ta notater til andre omgang, men generelt hadde vi ballen mest og skapte en del sjanser. Noen fra åpent spill, men først og fremst gjennom mange godt crossede dødballer, hovedsakelig utført av Ryggetangen og Harris. Defensivt hadde vi stort sett brukbar kontroll, og Klette og Aune hadde god kontroll på Dan, Dales powerhouse tank-senter.

Med et kvarter igjen å spille gjøres det noen grep. Tidligere har både Arild og Harald måttet gå av til fordel for Kai og Gm pga skader, nå flytter vi også Klette opp i angrep. Dette viste seg å bære frukter, og med ti minutter igjen å spille er Geir Magne ”Larsi” Bøe på rett plass til rett tid og header elegant inn den fortjente utligningen.

Vi jakter et seiersmål, og omstiller oss kanskje litt for lite. Rett før slutt blir vi kontret på og til enorm jubel fra det tresifrede antallet tilskuere avgjør hjemmelaget matchen til sin fordel.

Stjerner:

*** Fredrik Ryggetangen. I sin siste match for de ædle blå leverer han en rekke gode innlegg, som fort kunne ha tippet kampen til vår fordel.

Benytter samtidig anledningen til å takke vaktmesteren for hans strålende innsats for nhh-fk både på og utenfor banen. Han avslutter på topp med både en strålende vårsesong lagt bak seg og fk på toppen av tabellen. NHH-FK mister her en stor bidragsyter som vil bli savnet.

** Andreas Møll. Godt driv fremover, vinner dueller og strør pasninger til høyre og venstre.

* Runar Wiksnes. Til tross for at hjemmesupporterne ga han kallenavnet Lærdalstunnellen etter 2-1, så gjør han flere gode redninger og er trygg da han ved flere anledninger får ballen i beina.

Mål:

0-1

1-1 GM Bøe (unassisted)

1-2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: