Arna Bjørnar – NHH-FK 2 – 3

Kristian Ytreland

Matz Ruud – Espen Klette – Kai Skiftestad – Jørgen Aune

Andreas Dale – Peer Lea – Kristian Moldvær

Harald Haltvik – Ole Theodor Bertelsen – Burhan Cinar

Benk: Markus Nilsen, Ørjan Nesvik, Runar Wiksnes, Andreas Øverland, Gjermund Lien, Eirik Tveit

Etter to dårlige kamper hadde vi kniven på strupen borte mot Arna – Bjørnar 2. Uten seier her ville ikke opprykket ligge i våre hender lenger.

Det virket som alle på laget hadde forstått alvoret denne matchen for vi startet veldig bra og kjørte til tider over Arna-Bjørnar den første halvtimen. Vi produserte flere sjanser etter spill og på dødballer før det var Dale som gav oss ledelsen etter et nydelig innlegg av Haltvik etter ca en halvtimes spill. Etter dette kommer Arna inn i kampen igjen og de får tildelt et håpløst straffespark etter holding i feltet på et hjørnespark. 1-1 til pause.

Vi klarer å gire oss opp igjen og går ut og styrer i starten av andre omgang. Etter et kvarters spill er det Kristian som får sin første scoring i den blå drakta.  Etter litt klabb og babb i feltet får han kriget ballen inn etter å ha knust Arna spilleren i hodeduellen.

Halveis ut i andre omgangen får Arna en spiller utvist etter at en av deres spillere sparker jørgen helt uprovosert etter et hjørnespark.

Med 11 mot 10 og en 2-1 ledelse skal vi egentlig bare fortsette å spille og prøve å sette 3-1 for å drepe kampen helt. I stedet skjer det motsatte. Vi faller totalt sammen. Hele laget sliter med masse feilpasninger og det ser ut som vi er livredde for å tape. Etter å ha blitt trykket bakover kommer selvfølgelig utligningen.

Da det ser ut som dommeren skal blåse av kampen får vi av en eller annen merkelig grunn straffespark. Det lukter kompensjasjonstraffe lang vei. Med Idland bortreist, Burhan så sliten at han nesten ikke kan gå og Ørjan med straffefrykt er det debutant Gjermund som selvsikkert henter ballen. Heldigvis er han iskald og setter den sikkert.

Alt i alt en fortjent seier som kom på en litt heldig måte.

Stjerner:

*** Kristian Moldvær. Debutanten* er veldig god i første omgang og scorer et viktig mål i andre omgang. Har stor aksjonsradius og er viktig på midtbanen.

** Jørgen Aune. God kamp på venstreback. Er alltid våken og flink til å hindre innlegg fra sin side. Slår også mange gode passninger.

* Andreas Dale. Løper veldig mye og går som alltid foran i duellspillet. Kommer også hele tiden til sjanser og scorer et mål.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: