Apollo – NHH-FK 0 – 3

Kuksnes

Kristian M – Kai Skiftestad – Ole – Møll

Dale – Langdalen – Gjermund

Harald Haltvik – Håkon Evensen – Burhan

Vi møter Apollo borte halvannen uke etter vi banket samme lag 7-0 på vår hjemmebane. En utfordring før kampen blir derfor å jobbe med motivasjonen.  Laget er noe redusert, men vi greier likevel å stille et nokså slagkraftig lag denne kvelden i september.

Vi starter med å presse Apollo bra de første minuttene. Vi gir dem lite med tid og eier ballen mye av den første perioden. Banen er liten og intim; noe som innbød til mange harde dueller og høy temperatur gjennom hele kampen – en utfordring som dommeren taklet med vekslende hell.. Vi skaper 4-5 svært gode sjanser før Håkon Evensen får maksimalt ut av en situasjon på hjørnet av 16-meteren. Med tre forsvarsspillere rundt seg greier han å smette mellom to av dem, bli felt og skaffe straffe. Burhan er sikkerheten selv og fører oss trygt opp i 1-0-ledelse. I samme periode roper Apollo på straffe etter et innlegg fra venstresida og en god Runar i mål leverer noen minutter senere en feberredning på et hardt skudd fra 15 meter. Vi peiser på videre og har flere gode muligheter på dødballer og bra kombinasjonsspill. Evensen header først inn 2-0 på corner før han noen minutter senere øker til 3-0 med en klinisk avslutning på halvspretten fra skrått hold. Noe av æren må han dele med navnebror Langdalen som sender han alene igjennom med keeper.

Vi går til pause med 3-0 og er veldig klare for å øke målforskjellen i 2. omgang. Vi ser for oss at lufta skal gå ut av Apollo hvis vi gir dem et par til i sekken. Istedenfor blir 2. omgang en ganske trist affære der samhandlingen og presisjonen er like skrall som på en forsonings- og beer pong-fest mellom drita sosialister og høye FrP `ere. Vi skaper et par muligheter som fort kunne resultert i mål – men sett under ett, er 2. omgangen langt svakere enn 1. omgang. Vi reiser tilbake med 0-3-seier og fortsatt god kontroll på opprykket.

Stjerner:

***Burhan: Gjenoppstår i denne kampen som den svært gode fotballspilleren han er. Skaper mye på venstrekanten og er sikker på straffe vi får på 0-0.

** Håkon Evensen: Første omgang er høy klasse av unggutten. Scorer to og skaffer èn straffe. Kan ikke forvente mer da. Faller litt ned sammen med laget i 2. omgang.

*Kuksnes: Gjør et par redninger av høy klasse i 1. omgang. God og våken hele kampen. I tillegg til flere gode igangsettinger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: