NHH-FK – Voss 2 – 0

 

Laget: Kristian Ytreland – Matz Ruud – Kristofer Thuen – Jørgen Aune – Fredrik Ryggetangen – Kai Skiftestad – Peer Lea – Andreas Dale – Stian Husvæg – Magnus Garden – Tore Lilletveit

Benyttede innbyttere: Thomas Hansson, Harald Haltvik, Leif Husabø, Andreas Øverland, Espen Borvik

Ubenyttet reserve: Andreas Minde

Årets første kamp etter sommeren var mot et veldig ungt Voss 2 lag. Etter en lang sommerferie med mye fest og lite trening var det greit å møte et ikke alt for godt lag. Vi startet klart best og skapte en del store sjanser det første kvarteret. Men som vanlig er vi ineffektive foran mål og det måtte en straffe til for at vi skulle få hull på byllen. Magnus Garden blir spilt igjennom, han kommer litt langt ut mot venstre og blir der felt etter klønete keeperspill. Dale setter straffen løst og ganske rett på keeper, men han sier at han ser på keeper og da er det jo greit. 1 – 0.

Etter scoringen blir plutselig hele laget veldig slitne (skyldes delvis en hard fadderuke) og vi blir presset bakpå.

Etter 15 minutters hvile i garderoben kommer vi tilbake og er det beste laget i en periode. Vi skaper noen sjanser, men setter dem ikke. Plutselig er Garden alene igjennom igjen. Han blir felt og får straffe. Nok en gang setter Dale straffen løst midt i mål, mens keeper ligger og koser med stolperota.

Etter dette roer vi det mye ned og holder på ballen når vi kan. Det som er verdt å nevne er vel at det er en kjempeprestasjon at coach Haltvik ikke tegner seg på scoringslista.

 

Dagens stjerner er som følger:

*** Magnus Garden: Lager 2 straffer og er som vanlig med på det lille vi skaper fremover. God kamp selv om han også blir veldig sliten i perioder.

 

** Kristofer Thuen. Godt å ha Thuen tilbake. Han takler hardt, vinner i lufta og er flink til å spille ballen til Peer når han vil ha den.

 

*Matz Ruud. Nok en god kamp. Er sikker i taklingene og er mye med fremover, blir heller ikke like sliten som resten av laget.

 

Helt til slutt fortjener Dale litt ros for å ha satt 2 straffer J

 

Referat av Gynt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: