NHH – Valestrand/Hjellvik 1-0

—————————————— Ytreland ——————————————-

—–Kristoffer Thuen (C)– Espen Klette – Andreas Minde – Espen Borvik——

———————–Kai Skiftestad – Jarle Stakland -Peer Lea————————

———Daniel Miklos —————Ørjan Nesvik —————Burhan Cinar——

Benken og trenerteam: Tore Lilletveit,  Andreas Øverland, Thomas Hansson, Markus Nilsen, Stian Colberg, Jørgen Aune og Harald Haltvik.

Fortsatt ubeseirede Valestrand/Hjellvik stod på motsatt side av de Ædle Blå denne lørdagen. Likevel har vi alltid hatt litt taket på dagens motstandere, og slik startet også dagens kamp på Åstveit idrettspark. Vår hel-haugesundske midtbanetrio tok tak fra første sekund. Kai ga juling i øst og vest,  Jarle viste seg frem som en framifrå ballvinner og Peer, med sitt sedvanlige feminine løpesett, gikk på lange løp fra boks til boks. Kampens første store sjanse fikk Peer nettopp etter et langt løp, men avslutningen på innlegget fra Miklos gikk like utenfor.

Defensivt hadde vi stort sett god kontroll kampen igjennom. Thuen og Borvik (etterhvert Burhan og Borvik) spilte stødig på backene og V/H sine gode vinger ble nøytralisert. Mest skryt i de bakre rekker fortjener imidlertid stopperparet Minde-Klette, samt keeper Ytreland. Minde og Klette vant så og si alt av dueller og gikk ballen forbi stopperne var en offensiv og god Ytreland alltid parat. Etter den første halvtimen tar V/H mer over men vi skaper likevel omgangens største sjanse; Takket være glitrende fore-checking holder vi trykket mot V/H-målet i en fem-minutters periode, og i denne perioden må Valestrands keeper plukke frem to redninger fra øverste hylle, i tillegg til at han ved en anledning får hjelp fra en forsvarsspiller på streken.  Etter ca en time spilt kommer kampens eneste mål; Vi vinner ballen på midtbanen og spiller ut til innbytter Colberg. Ballen bøyes så inn til Kai som stanger ballen i nettet fra 6-7meters hold. Et nydelig angrep hvor midtbanen igjen må få skryt, denne gang både for offensiv ballvinning og at de tør å sende folk fremover i boksen til å avslutte angrepet.

Mot slutten satser V/H naturlig nok alt fremover og vi blir tvunget til å forsvare oss. Hele laget legger ned en massiv defensiv innsats, og anført av Klette blir alt ryddet unna. Mot slutten er vi nærmere 2-0 enn V/H er utlikning men Ørjans ferdigscorede pasning blåses langt over (mulig karma etter ufyselig frekt draktvalg av vedkommende?).

I dag slår vi et av avdelingens beste lag fullt fortjent, så om vi bare kan holde et slikt nivå fremover skal vi klare å klatre mange plasser før sesongen er ferdigspilt.

Stjerner:

*** Klette. Gjør en kjempekamp, og nyervervelsens hodestyrke er livsviktig da vi skal stå imot V/H sin sluttspurt.

** Kai. Blir matchvinner samtidig som han deler ut enormt med juling og vinner masse dueller.

*  Ytreland og Jarle.  Begge var meget gode og siden vi vant mot et godt lag tillater jeg en snill løsning denne ene gangen. Ytre er trygg og god på alt han foretar seg, mens Jarle sin debut viser at han er en meget god tilvekst til NHH-fk.

Mål:

1-0         Kai Skiftestad (Colberg)

 

Referert av Lorentz (EGENTLIG #11!!!).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: