NHH – Sandviken 2-2

———————————– Kristian Ytreland——————————-

—–Matz Ruud – Kristoffer Thuen – Espen Klette – Fredrik Ryggetangen—–

—————-Peer Lea – Jørgen Aune – Andreas Øverland—————-

—————-Stian Colberg – Ørjan Nesvik – Burhan Cinar—————-

Benken: Harald Haltvik, Tore Lilletveit, Kai Skiftestad,  Daniel Miklos .

Denne livsviktige kampen på Åstveit vil dessverre huskes for en skrekkelig dommeravgjørelse 5 minutter før slutt, som nok kan vise seg å være avgjørende for vår videre eksistens i 4. Div.

Vi åpner kampen godt, og på en glitrende slått corner av Ryggetangen, stanger coach Aune oss i føringen. Vi gjennomfører en god omgang med bra trykk i alle dueller og godt press i alle ledd, noe som fører til at vi skaper store sjanser samtidig som vi nektet Sandviken muligheter.  Ytreland styrer de bakre rekker mesterlig, og Thuen og Klette gjør en utmerket jobb mot Sandvikens gode spiss. Foran disse spiller Jørgen en stor kamp som midtbaneanker. Vi går til pause med en fullt fortjent 1-0 ledelse.

2. Omgang åpner brukbart, men Sandviken klarer likevel å utlikne. Vi er litt for passive på to dueller på en corner, noe som ender med at en Sandvikenspiller header ballen over Kristian og i mål. Selv om Sandviken absolutt er med på notene fortsetter vi å være farligst og vi brenner et par tre store sjanser. Ca 15min før slutt går vi fortjent i ledelsen, nok en gang etter en godt slått corner av Ryggetangen. Denne gang er det kaptein Thuen som klinker til på en corner, og sender oss opp i en fortjent og meget viktig ledelse. Dessverre ble han ikke matchvinner takket være en dommeravgjørelse som ingen skjønner noen ting av. Dagens fløyteblåser bestemmer seg for at han vil være i fokus og dømmer en fullstendig uforståelig straffe etter dueller i feltet på en corner.

I en sesong hvor vi har hatt mye marginer i mot oss er det utrolig at vi også får denne imot i sesongens viktigste kamp. Dommerne sin private samtale seg imellom før kampstart gjør at det er fristende å tro at vi er så dårlig likt at nok en slik avgjørelse imot kanskje ikke kun skyldes uflaks likevel.

Uansett spiller vi en ganske god kamp, og vi burde ha vunnet kampen til tross for dommeren. Vi var bedre enn Sandviken og med litt bedre uttelling på sjansene våre skulle vi drept kampen lenge før de får sin utligning.

Stjerner:

*** Jørgen Aune. Beinsolid defensivt, scorer et mål og krydrer det hele bl.a. med en leken chipp og gode løp også offensivt.

** Espen Klette. God i tospann med Thuen. Vinner alle dueller og er  med overraskende mye offensivt. Er bare uheldig som ikke ender opp med scoring.

* Kristoffer Thuen. Er, som alltid, kompromissløs i duellspillet og skulle blitt matchvinner med sin første scoring for sesongen.

 

Mål:

1-0 Jørgen Aune (Ryggetangen)

1-1

2-1 Kristoffer Thuen (Ryggetangen)

2-2 (dommeren)

 

Dårlig-taper-inspirert referat av en bitter Lorentz…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: