NHH – Rosendal 7 -1 (3-1)

NHHs lag: Ytreland, Borvik, Thuen, Klette, Jørgen, Peer, Markus, Andreas, Colberg, Øjan, Burhan

Benyttede innbyttere: Jarle, Hansson, Tore, Ryggetangen, Miklos, Harald

 

Et NHH lag med kniven mot strupen var avhengig av å ta tre poeng for å henge med i kampen om topp 6 plassering da Rosendal gjestet Åstveit. Før kampen ble laget enig om å gå ut i hundre og ta grep om kampen med en gang. Dette kan sies vellykket da NHH gikk ut og rullet opp det ene gode angrepet etter det andre. Det var mye bevegelse i laget, og pasningene gikk på få touch.  I tillegg lyktes NHH med sitt høye og aggressive press slik at ballen til stadighet ble vunnet i gunstige posisjoner.

Det tok ikke lang tid før NHH satte inn 1-0. Signert Peer, assistert av Burhan. Og dette skulle bare vise seg å være starten på ett målorgie det er lenge siden De Ædle Blå har væt med på. 2-0 kom ikke lenge etter, og nok en gang var det Burhan som stod for assist’en. En fin pasning sørget for at Ørjan kunne åpne scoringskontoen sin for NHH med en sikker avslutning. Etter dette fortsatte NHH og produsere sjanser, både på fine angrep rullet opp på siden, cornere og skudd sentralt i banen. Oppsiktsvekkende nok hadde NHH til og med begge sidebackene sine ”alene ” med keeper i første omgang! Dessverre klarte ikke Jørgen og Borvik som begge hadde en god dag på banen å omsette sjansene i mål. 3-0 kom etter hvert som et resultat av NHHs vellykkede høytpress. Ballen ble vunnet høyt på banen, Andreas satte opp Burhan i en god posisjon på 16-meter som fullførte angrepet klinisk med en avslutning ned i venstre hjørne. Rosendal som ikke skapte noe særlig skulle få lov til å tegne seg på scoringslisten rett før pause på et litt merkelig straffespark, men dette blir bare stående igjen som en parentes etter kampen.

 

I pausen ble NHH enige om å bare fortsette og kjøre på hele kampen ut. Og slik skulle det bli. Først skaffet bursdagsbarnet Colberg straffe til NHH. Dessverre for han holdt det ikke og både ha skaffet straffen og ha bursdag, for det er Burhan som er sjefen fra straffemerket og dermed er det han som fikk ta det. Enkelt, velplassert og sikkert  – 4-1 og Burhans andre for dagen. Deretter skulle dagens vakreste scoring komme. Jørgen kom på sitt n’te løp oppoversiden og serverte et perfekt innlegg inn i sekstenmeteren. Innlegget hamret Andreas hardt i mål på en meget pen helvolley.

 

Og NHH ga seg ikke med det, og 6-1 var like om hjørnet. Miklos dro seg fint innover fra kantposisjon og skjøt/la inn på en måte som tvang Rosendalforsvareren til å sette ballen i eget nett. Om Miklos her skal få godkjent mål eller assist, eller kanskje ingenting i det hele tatt er et veldig sensitivt tema. Av denne grunn bestemmer undertegnede seg for å ikke konkludere noen ting. Dette kan dessverre for Miklos sin del bety at Vaktmesteren sin trolig ikke vil føre opp noe målpoeng, med mindre noe har blitt avtalt i det private.

Til slutt skulle Ørjan få fastsette sluttresultatet til 7-1 etter en sterk prestasjon med forsvarer i rygg. Ørjan vendte rutinert av forsvareren og satte ballen i hjørnet. Dermed var en god NHH-dag på banen avsluttet, og hele laget fortjener skryt i dag. Alle presterte bra, både de som startet og de som kom inn. Men igjen, stjerner må deles ut og i dag går de til følgende:

Stjerner:

*** Burhan. Er meget aktiv og god i dag. Er veldig bevegelig og involverer seg offensivt flere steder på banen. I tillegg har han to mål og to målgivende pasninger.

** Ørjan. En goalgettertype som åpnet målkontoen sin med to sikre avslutninger.  I tillegg er han veldig lett å finne med oppspill som han formidler konstruktivt videre. God kamp.

* Jørgen. God kamp på venstre back. Mange fine offensive bidrag i tillegg til en fin assist.

 

Referert av Bussen ©

Mål:

1-0 Peer Lea (Cinar)

2-0 Ørjan Nesvik (Cinar)

3-0 Burhan Cinar (Øverland)

3-1

4-1 Burhan Cinar (Colberg)

5-1 Andreas Øverland (Aune)

6-1 Ørjan Nesvik (Øverland)

7-1 Selvmål (Miklos)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: