NHH – Loddefjord 2-3

———————————– Kristian Ytreland——————————-

—–Espen Borvik – Kristoffer Thuen (C) – Espen Klette – Jørgen Aune—–

—————-Peer Lea – Jarle Stakland – Andreas Øverland—————-

—————-Daniel Miklos – Ørjan Nesvik – Burhan Cinar—————-

Reserver og trenerteam: Markus Nilsen, Joakim Pedersen, Øyvind Harkestad, Stian Colberg og Harald Haltvik

I denne ”hjemmekampen” på Alvøen kunstgress møtte vi serieleder Loddefjord. Både eksterne incentiver samt revansjelyst fra vårens stortap gjorde at det var en heltent gjeng som møtte til match denne lørdagen.

 

Anført av en meget frisk Ørjan Nesvik skapte vi kampens første sjanse. Ørjan driblet og kjempet seg forbi to mann på venstresiden, og la ballen flatt ut til Myklos. Dessverre endte sangfuglen sitt forsøk like tilside for mål.

 

Etter vårens kamp var vi fullt klar over at Loddefjord er meget gode når de kommer til innlegg fra kant. Akkurat slik tok de ledelsen, men målet kunne muligens vært avverget dersom vi hadde markert bedre i egen boks. Heldigvis svarte vi raskt etter at et innlegg fra kant endte opp i hånden på en Loddefjordforsvarer, og Burhan konverterte det påfølgende straffesparket sikkert i mål. 1-1 holdt seg til pause.

 

I andre omgang gikk Loddefjord i ledelsen etter at Loddefjord-kapteinen har vanvittig tur og klakker ballen i perfekt bue over Ytreland på en dødball. Nok en gang  klarer vi å slå tilbake.  Colberg spiller gjennom Ørjan i bakrommet som parkerer Loddefjord-forsvarerene og servere Burre som scorer sitt andre på åpnet mål.  I minuttene etter scoringen har vi en god periode og med litt mer flyt kunne vi her tatt ledelsen. I stedet scorer Loddefjord, nok en gang etter et innlegg fra kant. Denne gang er det ingenting å gjøre med ettersom innlegget er perfekt og treffer Loddefjords angriper knallhardt midt på hodet.

 

Mot slutten jager vi scoring, og det åpner seg dermed i begge ender. Ytreland må flere ganger i aksjon med både en og to alene mot seg, men vår sisteskanse gjør sine saker utmerket. Fremover har vi også flere store muligheter til å utlikne, men det vil seg ikke og Loddefjord tar med seg alle poengene.

 

Selv om vi tapte, er det ingen vits å henge for mye med hodet etter dagens oppgjør. Vi spiller en absolutt godkjent kamp, og med den samme innsatsen vil vi slå alle andre enn avdelingens aller beste lag.

Stjerner:

*** Ørjan Nesvik. Blir bare bedre og bedre, og skaper masse sjanser samtidig som han jobber utrettelig

** Burhan Cinar. Scorer to, og kunne med litt mer flyt blitt dagens hat-trick hero

* Ytreland. Kanskje noe passiv på andrescoringen, men gjør mer enn opp for seg mot slutten og har i tillegg ca 8/10 gode utspark

Mål:

0-1

1-1 Burhan Cinar (Colberg)

1-2

2-2 Burhan Cinar (Nesvik)

2-3

 

Referert av Lorentz…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: