NHH – FUSA 7 – 0 (2-0)

NHHs lag: Kristian Ytreland, Espen Borvik, Kristoffer Thuen (C), Espen Klette, Fredrik Ryggetangen, Jarle Stakland, Kai Skiftestad, Andreas Øverland, Tore Lilletveit, Ørjan Nesvik, Stian Colberg.

Reserver og trenerteam: Jørgen Aune, Daniel Miklos, Joakim Pedersen, Øyvind Harkestad

Ny kamp om tilværelsen i 4. divisjon da NHH tok i mot Fusa under lyskasterne på Åstveit. Siden målforskjellen fort kan vise seg å avgjøre de siste plassene i avdelingen, så visste NHH at de måtte ut på banen og score mål, mange mål.

 

Og det var med denne hensikt NHH gikk ut på banen og begynte og rulle opp det ene angrepet etter det andre fra starten av. Allerede i åpningsminuttene ga dette uttelling da Klette elegant stanget inn 1-0 etter et fint innlegg fra Ørjan. Etter dette fortsatte NHH og spille opp mange fine angrep. Fusa hadde sjelden kontroll over ballen da NHHs spillere gjorde en fantastisk jobb i gjenvinningsfasen av spillet. Det farligste Fusa ”skapte” var da NHH ble tvunget til å ta et veggspill med egen tverligger for så å kjøre rett opp i angrep igjen. Det var nesten litt utrolig da NHH slet med å omgjøre sjansene sine til mål. Blant annet ble noen fine innlegg og 45-graders pasninger satt over mål fra kloss hold. 2-0 kom derfor ikke før kula kjørte karusell med Fusa fra sin venstrekant helt inn i sekstenmeteren der han ble lagt i bakken. Straffe til NHH, og som den avslutteren Ørjan er, så var det selvfølgelig en enkel jobb for han og sette den i nettet.

 

2-0 holdt seg inntil pause. I garderoben ble laget enige om å være tolmodige og bare kjøre på. Og slik ble det også. 2. omgang var like ensformig som den første, og NHH kjørte hele kampen igjennom 3-0 kom signert av kula etter pasning fra Tore. 4-0 kom på corner fra Joakim, og nok en gang var det Klette som regjerte i luften. 5-0 sto Ørjan for. Hvem som hadde assist der er undertegnede litt mer usikker på. Kula fikset 6-0 assistert av Ørjan. Og til slutt kom 7-0 etter et innleggsforsøk? av Miklos som dalte i fin bue over Fusas keeper. I tillegg hadde NHH kjempemange fine sjanser, men dessverre resulterte ikke flere i mål.

 

Men til tross for noe en kan kalle for litt sjansesløseri, så må hele laget roses for dagens innsats. Angrepet sto bra som førsteforsvarer, midtbanen styrte absolutt alt som skjedde på banen, og vant vel så å si alt av første- og andreballer i fulle 90 minutter. I tillegg ble det offensive spillet styrt fint gjennom midtbanetreern. Forsvaret bidro med to offensive, gode sidebacker og en mållysten midtstopper i Klette. I tillegg ble nullen holdt, noe som alltid er godt for forsvar og keeper.

Som alltid vanskelig å dele ut tre stjerner etter en så stor seier men denne gang gikk de til følgende:

*** Jarle. Styrer rundt seg. Plukker opp andreballene rundt to meget gode lagkamerater i Kai og Andreas. God pasningsfot, og løper alltid opp motstander hvis det lukter problemer.  Sammen med sine midtbanekolleger helt nødvendig for å kunne kjøre over et lag i så stor grad som det NHH gjorde.

** Kula. Skaper mye, og er i sin beste form på lang tid. Da vet alle hvor bra han kan levere. To mål og assist. På torsdager er han vanligvis Feliz-gjestenes mareritt (les jentene). Denne torsdagen var han nok Fusa-forsvarets største mareritt.

* Espen Klette. To mål som midtstopper, og nære på et hat-trick. Full kontroll bakover, og god i oppbygningen av angrepsspillet.

Men igjen, hele laget fra bakerst til fremst gjorde en kjempefin jobb!

 

– Referert av Bussen ©

 

1-0 Espen Klette (Nesvik)

2-0 Ørjan Nesvik (Colberg)

3-0 Stian Colberg (Lilletveit)

4-0 Espen Klette (Pedersen)

5-0 Ørjan Nesvik (?)

6-0 Stian Colberg (Nesvik)

7-0 Daniel Miklos (?)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: