Laksevåg – NHH FK 1 – 1

Laget: Kristian Ytreland – Matz Ruud – Andreas Minde – Jørgen Aune – Fredrik Ryggetangen – Kai Skiftestad – Peer Lea – Andreas Øverland – Stian Colberg – Thomas Hanson – Tore Lilletveit

Benyttede innbyttere: Magnus Garden, Harald Haltvik, Siggen, Burhan Cinar, Espen Borvik

Etter en ganske rolig uke, kom vi rimelige friske og uthvilte til kampen mot Laksevåg. Dessverre så det ikke helt slik ut. Mange av laksevåg-spillerne er 15 år eldre enn oss og veier 30 kilo mer, men det hjelper så lite når vi som vanlig ikke skaper noe offensivt.

Kampen startet med at det skjer lite i begge ender. Vi har til tider ballen mye, men det er laksevåg som skaper et par halvsjanser. 5 minutter før pause kommer scoringen. Laksvåg får innkast litt innpå vår banehalvdel. De har kastet langt hele kampen, men vi er ikke våkne og ballen går over alle mann. Jørgen må slippe sin mann for å støte og dermed står det 1-0.

Vi starter andre omgang der vi slapp og er dårlige. Heldigvis ofrer Kristian liv og helse og varter opp med årets redning i 4. divisjon. Dette holder oss inne i kampen. En annen ting som heldigvis skjedde var at Garden hadde solgt mye fotballsko på Steve Perryman sport i dag og fikk gå en halvtime tidligere. Han kommer innpå ca 10 minutter ut i andre omgang og fra det sekund styrer vi kampen. Vi holder på ballen fremme og vi vinner den tidlig tilbake. Vi setter et veldig trykk på dem og hvem andre enn Garden scorer etter litt klabb og babb i feltet. 1 – 1!

Det var ingen tvil om vi kom til å score flere mål helt til Garden blir felt stygt. Han reiser seg og takler deres back for å vinne ballen tilbake. Etter mye knuffing ender det i direkte rødt til begge 2, og vi er nødt til å unnvære Garden i neste kamp som kanskje er en av sesongens viktigste. 15 spilte minutter for Garden gjør at han ikke kvalifiserer til å få stjerner i dag.

Forslag: Vi betaler inn det Garden tjener på en dag på Steve Perryman så slipper vi kanskje å spille 5. divisjon neste år. De stygge fakta for resten av oss er at Garden nå har scoret eller hatt assist på 9 av 18 mål i år.

Dagens stjerner er som følger:

*** Kai Skiftestad: Bra kamp. Kjemper hardt, vinner ballen mye og roter den ikke bort etterpå. Er også blitt veldig flink til å komme i mellomrommet og utfordre.

** Kristian Ytreland: Årets redning i 4. divisjon er godt nok til en stjerne. Når utsparkene er gode i tillegg blir det 2 stjerner.

*Matz Ruud. Får igjen en stjerne. Er god og sikker i alt han foretar seg.

 

Referat av Peer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: